در این روش میخها در فاصلههای نزدیک به هم درون گمانهها قرار گرفته و در نهایت با استفاده از دوغاب سیمان، داخل آنها پر خواهد شد تا هم مانع خوردگی میلگرد شده و هم انتقال نیرو بین خاک و میلگرد بهتر انجام شود.
روش نیلینگ مناسب مکانهایی که آب در آنها جریان داشته باشد مناسب نیست.
بطور کلی از روش های زیر به طور مجزا و یا به صورت تلفیقی می توان جهت پایدارسازی گودها استفاده نمود :
بحثهای فراوانی درباره اینکه کدام کشور اولین بار نیلینگ را پیادهسازی و اجرا کرده است، وجود دارد. درواقع، اولین بار روش میخکوبی توسط مهندسان استرالیایی بهمنظور پایدارسازی دیوارههای سازههای درون تونل به کار گرفته شد.
مقاله بسیار خوب و کاربردی بود. فقط سوالم اینکه آیا نیلینگ به تنهایی برای پایدارسازی گود کافیه؟ پاسخ
در حال حاضر، انواع مختلفی از روشها برای مهار کردن دیوارهها وجود دارند. این موارد شامل انکراژ، اجرای شمع، سپرکوبی، سازه نگهبان خرپایی و دیگر روشها هستند.
این پوششها موجب یکپارچگی سازهای سیستم نیلینگ میشوند. پوشش موقت، یک سطح تکیهگاهی برای صفحه تکیهگاهی فراهم میآورد و نیز از بخش نمایان خاک در برابر عوامل جوی، از جمله هوازدگی، حفاظت میکند.
از موارد کنترلی اجرای سازه نگهبان می توان به آزمایشات کنترل کیفیت بتن، آرماتور و کلیه مصالح اشاره نمود.
البته در روش میخکوبی معمولا از یک لایه بتن پاششی (شاتکریت) به عنوان پوشش استفاده می شود.
اصول اجرای روش مهارگذاری یا انکراژ مشابهت های فراوانی با روش نیلینگ (میخکوبی) دارد. تفاوت اصلی در اعمال نیروی پس تنیدگی برای المان تسلیح می باشد. گام های اجرایی مشابه روش میخکوبی و شامل خاکبرداری مقطعی، حفاری گمانه ها، نصب میلگرد تسلیح، تزریق دوغاب سیمان (در بخشی از طول گمانه)، بتن پاشی و نصب صفحه سر نیل و مهره می باشند.
در مقاله دیگری از سایت مادفوم اطلاعات کامل و جامعی در مورد قیمت یونولیت ارائه شده است که میتواند در زمان خرید کمک زیادی به خریدار بکند.
افزایش نیروی قائم و در نتیجه افزایش مقاومت برشی سطح لغزش در خاک های اصطکاک
این امر، به ویژه در دیوارهای نیلینگ دائمی، از جمله معایب و محدودیتهای جدی این روش در این شرایط است.
در این نوع رویه و پوششها، فاصله میخها از هم کم است، اما نیلینگ اگر ضخامت پوشش سیستم میخگذاری زیاد شود، توزیع فشار جانبی منظمتر شده و فاصله میخها را نیز میتوان بیشتر کرد، چرا که در اینجا عملکرد دیوار به سیستم دیوار حائل، نزدیکتر میشود.